maandag 7 januari 2013

Nieuwe Duro Site High Bay 25.000 Lumen

De Dialight DuroSite® LED High Bay werd specifiek ontworpen om conventionele verlichting te vervangen in vele industriële toepassingen, zowel binnen als buiten.
Vanaf vandaag is deze High Bay ook beschikbaar in een 25.000 Lumen versie, inclusief 10 JAAR TOTALE FABRIEKSGARANTIE, wat deze verlichting bruikbaar maakt voor de verlichting van extreem hoge warenhuizen, fabrieken, koelhuizen,... met significante bezuinigingen tot gevolg.
Alle Dialight industriële verlichting is ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende specificaties, met een maximale energiebesparing, lage onderhoudskosten en een superieure lichtkwaliteit.

Newson Gale Channel Partner Network

Reeds meer dan 25 jaar is Newson Gale actief op het gebied van beveiliging van mensen en goederen tegen statische gevaren, meer bepaald in industrieën waar processen die aanzienlijke hoeveelheden statische elektriciteit opwekken het potentieel hebben ontvlambare of explosieve omgevingen te onsteken.
ATHEX Industrial Suppliers werd geautoriseerd door Newson Gale als één van hun Channel Partners, op basis van onze expertise en specialisatie in statische aardingen. De missie van Newson Gale is het aanbieden van technische top-kwalitatieve producten, en het geven van een goede wereldwijde service. Dit bereiken zij door een unieke samenwerking met een wereldwijd netwerk van Channel Partners, waarbinnen ATHEX Industrial Suppliers het aanspreekpunt is voor de Benelux markt (België, Nederland & Luxemburg).

Award Newson Gale
Best Distributor 2011