dinsdag 22 november 2011

Best International Business Award 2011

Newson Gale, de in Nottingham gevestigde fabrikant van statische aardingssystemen voor gevaarlijke zones, kreeg de prestigieuze “Achievement in International Business” prijs overhandigd tijdens de “2011 East Midlands Business Awards ceremonie”, die georganiseerd werd in Nottingham door de Derbyshire en Nottinghamshire Kamer van Koophandel.


Vanuit haar basis in Colwick, Nottingham, groeide de exportomzet het afgelopen decennium jaar na jaar.  De overzeese verkoop bedraagt nu 75% van de productie met klanten in Europa, Azië, Afrika en Australië.
De producten van Newson Gale, waarvan een aantal zijn gepatenteerd, worden gebruikt door de wereldwijde chemische en farmaceutische industrie ter preventie van branden en explosies die veroorzaakt worden door ongecontroleerde elektrostatische ontladingen in gevaarlijke zones.


CEO Graham Tyers reageerde als volgt op de prijs: “Deze prijs erkent het harde werk en creativiteit van ons toegewijd team van medewerkers. Investeren in geschoold personeel, opleiding en productinnovatie zijn een belangrijk onderdeel van deze prijs  en ons groeiend succes op de exportmarkten.”
Bezoek onze website voor meer info: www.newson-gale.be of contacteer ons